Luft-luftvärmepumpar

Få en gratis offert

Våra märken av Luft-luftvärmepumpar

Mitsubishi Electric värmepumpar

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det kommer till värmepumpar. Deras värmepumpar är egentillverkade och anpassat sina aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla värmepumpar från Mitsubishi Electric installerar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat.

Daikin

Oavsett iom det är en gassande varm dag med sommarsol eller kalla vintervindar hjälper en värmepump från Daikin dig att hålla ett jämnt inomhusklimat som är precis så vamrmt eller kallt du önskar.

Thermia

Thermia tillverkar högpresterande värmepumpar i alla dimensioner. Oavsett om du behöver en smidig luftvärmepump till sommarstugan, jordvärme till villan eller kraftfull bergvärme till en stor fabrik så har vi produkter och lösningar som passar.

Panasonic

Nu säljer vi även värmepumpar från Panasonic. Dom har många olika modeller av värmepumpar så det är enkelt att hitta en Panasonic som passar just ditt hem. Det finns billiga värmepumpar, högeffektiva värmepumpar, superstarka värmepumpar och golvmodeller.

Så fungerar en luft-luftvärmepump

Många tror att värmepumpar tar luften utomhus och transporterar in den. I själva verket tar den energin från utomhusluften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi. Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.
luft-luftvärmepumpar till villan och fritidshuset
Så fungerar luft-luftvärmepumpar

Behöver du hjälp att välja värmepump?

Välkommen att kontakta oss så ser vi till att hjälpa er att välja rätt märke och modell som passar bäst för just erat hem.