Värmepump

Luftvärmepump för villaägare

värmepump HERO

Vi hjälper dig med installation av luftvärmepump

Vi installerar och servar luft/luftvärmepumpar av några av marknadens ledade märken. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med dimensionering, förslag på placering osv.

Få en gratis offert

Vid installation ingår följande:

Elkraftmatning ingår ej (mellan central och arbetsbrytare, utedel)

Lite kort om Luftvärmepumpar

En luftvärmepump är en populär och ekonomisk lösning för en lägre elförbrukning och samtidigt ett mer behagligt inomhusklimat.

Hos oså HP Klimatservice kan du köpa en luft/luft värmepump från ledande märken som exempelvis Panasonic och Mitsubishi Electric mf.

Luftvärmepumpar har med åren blivit mycket mer effektivare på vintern och ger en behaglig värme när du i den nordiska vinterkylan behöver den som mest. Så det en värmepump är en perfekt lösning för att få kyla (AC) på sommaren och värme på vintern. En perfekt allt-i-ett-lösning som dessutom finns i både olika färger och former.

Vill du ha hjälp att välja vilken pump som passar bäst hos just er så är du välkommen att maila till oss så hjälper vi er att välja!

Välj rätt luftvärmepump

Att välja rätt luft värmepump behöver egentligen inte vara komplicerat, men vi förstår att det kan kännas svårt och därför finns vi här för att hjälpa till!

Luftvärmepumpar för vårt Nordiska klimat

Idag är alla våra luft luftvärmepumpar anpassade för det nordiska klimatet. Kopplingar och konstruktion är anpassade för att klara det hårda klimatet som vi har här i Sverige.

Läs mer om värmepumpar hos våra olika leverantörer:

Välkommen att kontakta oss!